Koti > Kaukolämpö kunnan kiinteistöön

Kaukolämpö kunnan kiinteistöön

Paikallinen lämmitysratkaisu kunnan kiinteistöihin

Kunnan omistamien tai hallinnoimien kiinteistöjen lämmitysratkaisujen valinnassa täytyy ottaa huomioon monia näkökohtia. Kaukolämpöverkosto on osa taajamansa infrastruktuuria ja siksi moni kunta on osaomistajana lämpövoimaloissa ja energiayhtiöissä.

Lempeä Lämpö – paikallisesti lähialueiden hukkapuusta tuotettu kaukolämpö edistää osaltaan kuntataloutta. Se on energiatehokas tapa varmistaa jatkuva ja tasainen lämmön saanti kunnan kiinteistöihin.

Kunnan kiinteistöissä voidaan hyödyntää myös Lempeä Älylämpöä, jolloin esimerkiksi koulujen, päiväkotien ja toimistotilojen lämpötilat voidaan pitää sopivina tarpeen ja vuorokaudenajan mukaan. Tämä säästää energiaa ja lämmityskustannuksia.

Kaukolämpö tarjoaa kunnan kiinteistöjen lämmityksessä seuraavat edut:

  1. Varmuus ja huolettomuus – me lämmitämme, tilojen käyttäjät voivat keskittyä työhön ja asiointiin
  2. Edullisuus – kaukolämpö on hinnaltaan kohtuullinen ja ennustettava
  3. Helppous – kaukolämmön huoltotarve on vähäinen
  4. Energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys – kaukolämmitetty kiinteistö käyttää tehokkaasti hyväkseen lähellä tuotettua ja vähäpäästöistä uusiutuvaa energiaa

Kaukolämpö sopii kuntakiinteistöjen lämmitykseen niiden koosta riippumatta: kaukolämmöllä lämpiävät esimerkiksi koulut, terveysasemat, kirjastot ja kunnantalot. Kaikkien kaukolämpöverkossa olevien kiinteistöjen lämmitysasioita voidaan kätevästi seurata Helmi-asiointipalvelussa.

Kuva Aki Tiihosesta Hartolassa

Lue miten Hartolan kunta siirtyi älylämpöön  >>

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pyydä tarjous
Yhteyshenkilön tiedot
Haluan että minuun otetaan yhteyttä *
Ossi Pöyry
Myyntipäällikkö
010 2104241