Koti > Kaukolämpö omakotitaloon

Kaukolämpö omakotitaloon

Valitse kotiisi huoleton kaukolämpö

Mietitkö mikä lämmitysratkaisu sopii omakotitaloon? Jos talosi sijaitsee lähellä kaukolämpöverkkoa, kaukolämpö on oivallinen valinta sekä uuteen taloon että jo rakennetun talon lämmitysjärjestelmän vaihtamiseen. Samalla hoituu käyttöveden lämmitys – eikä lämmin vesi lopu kesken.

Jos harkitset vanhasta öljykattilasta luopumista, voit saada kaukolämpöinvestoinnillesi myös valtion tuen. Voit myös rahoittaa kaukolämpöinvestoinnin kätevästi ostorahoituksella, jolloin maksat sen sinulle sopivissa kuukausierissä.

Kaukolämpö tarjoaa omakotitalon lämmityksessä seuraavat edut:

  1. Varmuus ja huolettomuus – me lämmitämme, sinä nautit elämästä
  2. Edullisuus – kaukolämpö on investointina kohtuullinen, siihen saa tukea ja lisäksi lämmön hinta pysyttelee vakaana ja ennustettavana
  3. Helppous – kaukolämpö on helppo ja nopea asentaa, minkä lisäksi sen huoltotarve on vähäinen
  4. Energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys – kun valitset kaukolämmön, käytät lähellä tehokkaasti tuotettua ja vähäpäästöistä uusiutuvaa energiaa

Lempeän kaukolämpöasiakkaat voivat kätevästi seurata lämmönkulutustaan ja sopimuksiaan Helmi-asiointipalvelussa. Tiesithän, että huoletonta ja varmaa kaukolämpöä voi käyttää myös yhdessä muiden lämmitysratkaisujen, esimerkiksi varaavan takan, kanssa.

 

 

Lue miksi asiakkaamme valitsi kaukolämmön >>

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 
Pyydä tarjous
Yhteyshenkilön tiedot
Haluan että minuun otetaan yhteyttä *
Ossi Pöyry
Myyntipäällikkö
010 2104241