Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset > Lempeä asiakasp...

Lempeä asiakaspalvelun hoitaa jatkossa Elenia Palvelut

Lempeä on varmasti varmaa kaukolämpöä Järvi-Suomesta.

Kesäkuussa tehtävä järjestely tehostaa asiakaspalvelua, mutta ei edellytä toimenpiteitä asiakkailta.

Tähän mennessä Lempeä asiakaspalvelusta on vastannut Lumme Energia, jonka 17 energia-ammattilaista siirtyvät Mikkeliin perustettavaan uuteen Elenia Palveluiden toimipisteeseen.

”Järjestely mahdollistaa laadukkaan asiakaspalvelun ja samalla aloitamme strategisen kumppanuuden Elenia Palveluiden kanssa. Siirtyvä henkilöstö pääsee Mikkelissä palveluliiketoiminnan kärkiyhtiön palvelukseen. Asiakkaillemme tämä merkitsee jatkuvasti kehittyvää, sujuvaa palvelua kaikissa kanavissa jatkossakin”, kertoo Suur-Savon Sähkön toimitusjohtaja Markus Tykkyläinen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä tästä alkavasta yhteistyöstä Suur-Savon Sähkön kanssa, joka on vahvasti viemässä eteenpäin energia-alan uudistumista, ja tässä kehityksessä Elenia Palvelut haluaa olla mukana. Odotamme innolla yhteistyötä ja uuden toimipisteemme avaamista Mikkeliin”, toteaa Elenia Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Ville Sihvola.

Elenia Palveluiden asiakaspalvelussa työskentelee palvelukumppanuuden alettua noin 120 energia-alan ammattilaista. Elenia-konsernissa on yhteensä noin 350 henkilöä.

Elenia Oy:n tytäryhtiö Elenia Palvelut Oy on energia-alan palveluntuottajana moniosaaja, joka tarjoaa sähköverkko- sähkönmyynti-, kaukolämpö-, maakaasu- ja vedenjakeluliiketoimintaan liittyvää asiakaspalvelua. Toimintaa ohjaavat asiakasyhtiöiden palvelu- ja liiketoimintatavoitteet. Uudistamme asiakkaidemme kanssa Suomen energiamarkkinoiden palveluita vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. www.elenia.fi

Lempeä on osa Suur-Savon Sähkö -energiakonsernia, joka vastaa toiminta-alueellaan sähkön siirtoliiketoiminnasta sekä kaukolämpötoiminnasta, sekä omistaa sähkön tuotantoa oman toimialueen lisäksi muualla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Konsernin liikevaihto on 148 miljoonaa euroa, ja henkilöstömäärä noin 80 henkilöä.