Etusivu > Ratkaisut > Lempeä Kaukolämpö

Lempeä Kaukolämpö

Turvallinen kaukolämpö erikokoisille kiinteistöille

Lempeä Kaukolämpö on Järvi-Suomessa tuotettua kaukolämpöä. Se varmistaa omakotitaloosi, taloyhtiöösi tai toimitilakiinteistöösi tasaiset lämpöolosuhteet ja lämpimän käyttöveden riittävyyden.

Lempeä Kaukolämpö on energiatehokas, toimintavarma ja vain vähän huoltoa tarvitseva lämmitysjärjestelmä, johon investoiminen on verraten kustannustehokasta.

Kaukolämpöön siirtyminen on ilmastoteko: Lempeä Kaukolämpö on aina tuotettu paikallisessa lämpövoimalassa tehokkaasti ja ympäristöä kunnioittaen. Noin 85 % lämmöstämme on peräisin järvisuomalaisen metsätalouden sivuvirroista eli lähimetsien hukkaenergiasta. Toimitusvarmuuden turvaamiseksi kaikkina aikoina käytämme hakkeen ja pellettien lisäksi hiukan turvetta ja öljyä.

Lempeä Kaukolämpö on

  • Varma ja huoleton lämmitysratkaisu
  • Ympäristöystävällistä lähienergiaa, joka tarjoaa työtä paikallisille osaajille: Lempeällä on Järvi-Suomen alueella lämpölaitoksia yhteensä 10 paikkakunnalla.
  • Tehokas ja taloudellinen lämmitysratkaisu

Lue lisää kaukolämmön eduista

Tietoa kaukolämmön hinnasta

Kun harkitset kaukolämpöliittymän hankkimista, ota ensin yhteyttä myyntiin tai asiakaspalveluun. Saat meiltä ensin varmistuksen siitä, että kiinteistösi sijaitsee alueella jossa kaukolämpöverkko on riittävän lähellä.

Kartta jossa Lempeän lämmön kaukolämpöverkosto

Lempeän kaukolämpöliittymä on mahdollista saada seuraavissa Järvi-Suomen kaupungeissa ja taajamissa: Hartola, Joutsa (Joutsan Lämpö), Juva, Kangasniemi, Kerimäki, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala, Rantasalmi ja Savonlinna. Käytännössä lämmitettävän kiinteistön on sijaittava lähellä olemassaolevaa kaukolämpöverkostoa, jotta liittymän rakentaminen on taloudellisesti kannattavaa.

Saat tarjouksen joka sisältää liittymismaksun eli kaukolämpöliittymän asentamisen ja laitteet sekä tiedon kaukolämmön perusmaksusta sekä vuodenaikojen mukaan vaihtuvasta energiamaksusta eli kausihinnasta.

Ostorahoituksella voit hankkia kaukolämpöliittymän sinulle sopivalla kuukausierällä.

Kaukolämmön energiamaksut eri vuodenaikoina​


Suluissa hinnat 31.5.2023 asti

Hinnat €/MWh. Hinnat sisältävät alv. 24 %

Kevät 72,40 (66)

Kesä 55,40 (50,50)

Syksy 72,40 (66)

Talvi 82,28 (75)

Hinnoittelukaudet

Kevät 1.4.—31.5.

Kesä 1.6.—31.8.

Syksy 1.9.—31.10.

Talvi 1.11.—31.3.

Energiamaksu perustuu lämmön hankinta- ja tuotantokustannuksiin. Käytämme lämmön tuotannossa pääsääntöisesti paikallisia biopolttoaineita.

Lainsäädännöstä tai viranomaisten muista toimenpiteistä lämmönmyyjän lämpölaitostoimintaan mahdollisesti kohdistuvat verot, julkiset maksut ja velvoitteet voivat vaikuttaa energiamaksuun. Jos näitä ei ole pystytty ottamaan huomioon sopimusta tehtäessä, eivätkä ne tule korvatuiksi hintasidonnaisuuksien perusteella, ne otetaan huomioon hintoja lisäävänä tai vähentävänä tekijänä vaikutuksensa mukaan.

Haluatko tietää lisää Lempeä Kaukolämmöstä?

Ossi Pöyry
Myyntipäällikkö
010 2104241