Siirry sisältöön
Etusivu > Ratkaisut > Lempeä Jäähdytys

Riskitön jäähdytysratkaisu isommille kiinteistöille

Lempeä Jäähdytys on helppo ja ympäristöystävällinen jäähdytysratkaisu kaukolämpöverkon lähellä sijaitseville kiinteistöille.

Lempeä Logo sininen

Jos isompi kiinteistösi on Lempeä Lämmön kaukolämpöasiakas tai sijaitsee kaukolämpöverkkomme lähellä, valitse huoleton Lempeä Jäähdytys. Kokonaisedullinen Lempeä Jäähdytys tarjoaa mukavuutta suurempiin kiinteistöihin: taloyhtiöihin sekä yritysten, organisaatioiden ja kuntien rakennuksiin.

Saat avaimet käteen -toimituksena ympäristöystävällisen ratkaisun, jossa lämmityksen ja jäähdytyksen tuotanto on yhdistetty. Investointi Lempeä Jäähdytykseen on riskitön ja kustannustehokas. Asiakkaamme maksaa vain käyttämästään jäähdytysenergiasta (€/MWh). Lempeä Lämpö huolehtii laitteiston ylläpidosta, valvonnasta ja huolloista. Jäähdytyksen kustannukset ovat ennakoitavissa vuosiksi eteenpäin.

Jäähdytysratkaisu kaukolämpöverkon lähellä oleville kiinteistölle

Lempeä Jäähdytys voidaan ottaa käyttöön sekä kaukolämpöön siirryttäessä että kiinteistöissä, jotka jo ovat Lempeä Lämmön kaukolämpöasiakkaita. Lisäksi jäähdytysratkaisu on mahdollista toteuttaa ilman kaukolämpöasiakkuutta – riittää, että kiinteistö sijaitsee riittävän lähellä kaukolämpöverkkoa. Koska laitteisto sijoitetaan taloteknisiin tiloihin, se on hiljainen ja asukkaille huomaamaton.

Lempeä Jäähdytys on

Mukava

Jäähdytys lisää asumisen ja työnteon mukavuutta kesäkuukausina.

Reilu

Sitoo vähemmän pääomaa perinteiseen jäähdytykseen verrattuna.

Riskitön

Lempeä omistaa laitteet 5–15 vuoden sopimuksella ja vastaa niiden toiminnasta.

Helppo toteuttaa

Avaimet käteen -toimitus esimerkiksi putkiremontin yhteydessä.

Käyttökustannuksiltaan ennakoitava

Asiakkaamme maksaa vain käyttämästään energiasta.

Ympäristöystävällinen

Ei tuota lainkaan hukkalämpöä ja on ekologisella sähkösopimuksella 100 % hiilineutraali.

Ympäristölle ystävällinen tapa jäähdyttää kiinteistöjä

Lempeä Jäähdytys perustuu ns. CHC-jäähdytykseen (Combined Heating and Cooling), jossa lämmityksen ja jäähdytyksen tuotanto on yhdistetty. Jäähdytyksen tuotannossa syntyy sivutuotteena aina lämpöä. Perinteisissä jäähdytysjärjestelmissä tämä lämpö menee hukkaan kiinteistöjen katolla sijaitsevien lauhduttimien kautta. CHC-jäähdytyksessä sivutuotteena syntyvä hukkalämpö otetaan hyötykäyttöön kaukolämpöverkossa.

Kiinnostuitko Lempeä Jäähdytyksestä? Soita Ossille!

Tai jätä yhteystietosi, niin me soitamme sinulle!

Ossi Pöyry
Myyntipäällikkö
010 2104241
Ota yhteyttä (yritykset)
Haluan että minuun otetaan yhteyttä