Koti > Ratkaisut > Lempeä Maalämpö

Lempeä Maalämpö isommille kiinteistöille

Ympäristöystävällinen ja riskitön ratkaisu kaukolämpöverkon ulkopuolella

Elinkaarikustannuksiltaan edullinen Lempeä Maalämpö tarjoaa mukavuutta suuremmille kiinteistöille, joille kaukolämpöverkkoon liittyminen ei ole mahdollista: taloyhtiöille sekä yritysten, organisaatioiden ja kuntien rakennuksille. Tarjoamme avaimet käteen -toimituksena kestävän kehityksen mukaisen ratkaisun, jossa asiakkaamme riskit on minimoitu.

Lempeä Maalämpö sopii kiinteistöihin, joiden lämmöntarve on vähintään 250 MWh vuodessa. Luotettava, edullinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu ei edellytä asiakkaaltamme lainkaan alkuinvestointia.

Asiakkaamme voi valita maksaako hän käyttämästään energiasta energiankäytön mukaan (€/MWh) vain kiinteänä kuukausimaksuna (€/kk). Lempeä omistaa laitteet ja huolehtii niiden ylläpidosta, valvonnasta ja huolloista. Näin maalämmön kustannukset ovat ennakoitavissa vuosiksi eteenpäin.

Lempeä Maalämpö on

  • Mukava – miellyttävä lämpö ja haluttaessa jäähdytys kesäkuukausien aikana lisäävät asumisen ja työnteon mukavuutta
  • Reilu – 0 € alkuinvestointi tarkoittaa, että laitteisiin ei sitoudu rahaa
  • Kokonaisedullinen – elinkaarikustannuksiltaan edullisin ratkaisu, sillä Lempeä Lämpö omistaa laitteet 15–20 vuoden sopimuksella ja vastaa niiden toiminnasta
  • Helppo toteuttaa – huoleton avaimet käteen -ratkaisu
  • Joustava – asiakkaallamme on mahdollisuus lunastaa laitteisto omaksi viiden vuoden jälkeen
  • Käyttökustannuksiltaan ennakoitava – asiakkaamme maksaa vain energiasta energiaperusteisella (€/MWh) tai kuukausiperusteisella (€/kk) sopimuksella
  • Ympäristöystävällinen – järjestelmä hyödyntää maaperän omaa lämpöä ja on lisäksi ekologisella sähkösopimuksella 100 % hiilineutraali

Ympäristöystävällistä lämpöä ja jäähdytystä

Maalämpö on todellista lähilämpöä ja siksi paras ratkaisu silloin, kun kaukolämpö ei tule kysymykseen. Maalämpöpumppu kerää maaperään varastoitunutta aurinkoenergiaa yleensä noin 100–200 m syvästä lämpökaivosta.

Lempeä Maalämmön tuotannossa on lisäksi mahdollista hyödyntää uusiutuvaa sähköä, joka tekee tuotteesta 100 % hiilineutraalin.

Lempeä Maalämpö ja Lumme Energian aurinkosähköjärjestelmä

Maalämpöpumppu tarvitsee sähköä toimiakseen. Kuukausiperusteinen eli kiinteähintainen maalämpösopimus on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat liittää aurinkosähköjärjestelmän osaksi maalämpöjärjestelmää.

Tällöin paketoimme yhdessä Lumme Energian kanssa asiakkaalle sopivan maalämpö- ja aurinkosähköratkaisun.

Haluatko tietää lisää Lempeä Maalämmöstä?

Ossi Pöyry
Myyntipäällikkö
010 2104241

Sinua saattaa kiinnostaa myös:​