Siirry sisältöön
Etusivu > Yritys

Yrityksestä

Lempeä Lämpö tarjoaa huoletonta ja ympäristöystävällistä lämpöä paikallisista energialähteistä. Yhdessä kumppaniverkostomme kanssa kehitämme Järvi-Suomesta entistä parempaa paikkaa elää ja asua.  

Lempeä Lämpö Oy toimittaa kaukolämpöä kymmenelle paikkakunnalle Järvi-Suomen alueella. Suurimmat kaukolämpöpaikkakunnat ovat Savonlinna ja Juva. Toimitamme kaukolämpöä myös Mäntyharjun, Rantasalmen, Kangasniemen, Kerimäen, Hartolan, Puumalan, Pertunmaan ja Joutsan taajamissa. Noin 85 % kaukolämmöstämme on puuperäistä lähimetsien energiaa.

Lempeä Lämmön maalämpöratkaisut tarjoavat maaperän omaan lämpöön perustuvaa ympäristöystävällistä, toimintavarmaa ja vaivatonta lämpöä ympäri vuoden.

Kaukolämpöä saadaan myös auringosta ja ilmasta

85 % kaukolämmöstämme on peräisin järvisuomalaisen metsätalouden sivuvirroista eli lähimetsien hukkaenergiasta. Tähän mennessä kaukolämpöä on tuotettu lämpölaitoksissa polttamalla. Tulevaisuudessa kaukolämpöä tuotetaan entistä enemmän myös uusien teknologioiden  avulla, ilman päästöjä tuottavaa polttoprosessia.  Lue lisää
 

Lempeä Lämpö on osa Suur-Savon Sähkö -konsernia

Lempeä Lämpö kuuluu järvisuomalaiseen energiakonserniin, Suur-Savon Sähköön. Kesäkuusta 2023 alkaen toimimme omana tytäryhtiönä konsernissa. Lue lisää Suur-Savon Sähköstä

Lempeä on sitoutunut energiatehokkuussopimukseen

Energiatehokkuussopimukset ovat tärkeä osa Suomen energia- ja ilmastostrategiaa ja ensisijainen keino edistää energian tehokasta käyttöä Suomessa.  Vastuullinen ja tehokas energiankäyttö vähentää ilmastonmuutosta aiheuttavia hiilidioksidipäästöjä. Lempeä on sitoutunut energiatehokkuussopimuksella yhdessä monen muun yrityksen ja kunnan kanssa kehittämään energiatehokkaampaa Suomea. Lue lisää energiatehokkuusopimuksista täältä.

Lempeä Lämmön sertifikaatit

Lempeä Lämmölle on myönnetty vastuullisesta toiminnasta kolme sertifikaattia:
Ota yhteyttä
Haluan että minuun ollaan yhteydessä: