Etusivu > Asiakkaalle > Tilaa e-lasku

E-lasku on lempeä myös luonnolle

Vastuu hyvästä ympäristöstä on meidän kaikkien yhteinen asia. Siksi luonnonystävä valitsee vaivattoman e-laskun perinteisen paperilaskun sijaan. Yksikin paperilaskun korvaava e-lasku pienentää hiilijalanjälkeäsi.

E-lasku on sähköinen lasku, jonka saat kätevästi suoraan omaan verkkopankkiisi. Sinun ei tarvitse näpytellä laskun tietoja itse mihinkään. Näin vältyt myös näppäilyvirheiltä. Mikä parasta, e-laskut tallentuvat verkkopankkiisi automaattisesti arkistoituna.

Yhden paperilaskun vaikutuksen hiilidioksidipäästöihin on laskettu olevan jopa 100 grammaa. Ympäristövaikutukset syntyvät materiaalin valmistuksesta, tulostuksesta, kirjekuorista, kuljetuksista ja käsittelystä. E-lasku ei rasita ympäristöä vastaavalla tavalla.

Mikä parasta, e-lasku säästää sinulta aikaa ja vaivaa johonkin paljon mukavampaan. Tilaa e-lasku omassa verkkopankissasi. Tarvitset e-laskun tilaamiseen viimeisimmän laskun viitenumeron tai asiakasnumeron. Pankkien välillä on eroja e-laskun tilauksessa ja palveluissa. Kysy lisää omasta pankistasi!

Laskutus aina kuukausittain

Lempeä kaukolämpö laskutetaan kuukausittain. Laskussa on edeltäneen kuukauden toteutunut käyttö. Laskun eräpäivää ei voi muuttaa ja se on aina 14 päivää laskun päiväyksestä.

Yritysasiakkaan verkkolasku

Yritysasiakkaana voit saada meiltä laskun yritysten sähköisenä verkkolaskuna. Tilaa sähköinen lasku täyttämällä oheinen lomake.

Yritysasiakkaan verkkolaskutilaus
OVT-tunnus koostuu Suomen verohallinnon tunnuksesta 0037+yrityksen y-tunnuksesta ilman väliviivaa (8 merkkiä) sekä mahdollisesta tarkenteesta (enintään 5 merkkiä)
Kansainvälinen IBAN-muotoinen tilinumero muodostuu kotimaisesta tilinumerosta, jonka eteen on lisätty maakoodi eli Suomessa kirjaimet FI sekä kaksi tarkistenumeroa.
Paperilaskun osoitteen tarvitsemme mahdollisten ongelmatilanteiden varalle.