Koti > Ihmiset

Ihmiset

Lujaa osaamista, lempeästi. Kaukolämmön ammattilaiset palvelevat lähelläsi. Ollaan yhteydessä!

Johanna Rautio
Viestintäpäällikkö
010 2104209
etunimi.sukunimi@sssoy.fi
Johanna toimii viestintäpäällikkönä Suur-Savon Sähkössä. Energiaa säteilevä Johanna on siten tavallaan unelma-alallaan. Varsinkin, kun saa tehdä päivisin sitä mikä on sydäntä työmielessä lähinnä: yritysten vastuullisuustyötä ja viestintää. Siis monen muun asian lisäksi. Johanna on ollut näissä hommissa jo yli 10 vuotta ja virtaa riittää vähintään toiseen mokomaan. Kunhan vain saa oppia koko ajan jotakin uutta. Johanna on myös kahden teinin äiti ja norfolkinterrieri Taikan ulkoiluttajaihminen. Samaa perhettä kaikki. Perheen pyörityksen ohella Johanna mätkii vapaa-ajallaan säkkejä kuntonyrkkeilyn parissa.
Mika Laine
Tuotanto-omaisuuden hallintapäällikkö
010 2104531
etunimi.sukunimi@sssoy.fi
Tuotanto-omaisuuden hallintapäällikkönä työskentelevä Mika syttyy päivittäin uusista asioista. Innostus auttaa Mikaa painamaan eteenpäin, sillä Mikan työssä on usein kysymys ongelmanratkaisusta, uusien asioiden kehittämisestä ja uuden teknologian hyödyntämisestä. Energia-ala on vienyt Mikaa viimeiset 25 vuotta moniin eri tehtäviin Suomessa ja ulkomailla. Viimeiset 15 vuotta niistä on kulunut Suur-Savon Sähköllä. Koko perheen yhteinen harrastus on junorijääkiekon parissa toimiminen, sillä Mikan molemmat pojat pelaavat maalivahteina. Lisäksi Mika syttyy kuntoliikunnasta, pallopeleistä ja kitaran soittamisesta.
Jukka Rönkä
Ympäristö- ja projekti-insinööri
010 2104204
etunimi.sukunimi@sssoy.fi
Ympäristö- ja projekti-insinööri Jukka nauttii tittelinsä mukaisesti ratkaisujen löytämisestä ja onnistumisista, projektissa kuin projektissa. Tässä työssä auttaa Jukan rauhallinen, kärsivällinen ja sitkeä luonne. Jukka on pitkän linjan tekniikan ammattilainen. Teknologiateollisuuden palveluksessa vierähti ensin 18 vuotta. Suur-Savon Sähkössä kaukolämmön tuotannossa ja jakelussa Jukka työskenteli lähes 10 vuotta tuotantoesimiehenä. Vapaa-ajallaan Jukka syttyy niin kotimaan kuin ulkomaan matkailusta. Vapaaehtoinen maanpuolustus- ja reserviläistoiminta ovat Jukan sydäntä lähellä. Talvisin Jukka nauttii hiihtämisestä.
Harri Karhu
Tuotantopäällikkö
010 2104558
etunimi.sukunimi@sssoy.fi
Tuotantopäällikkö Harri innostuu nopeasti uusista asioista. Se ei tarkoita sitä, että vanhat asiat hylättäisiin uusien tieltä. Vanhoja tulee vain jatkuvasti kehittää paremmiksi! Työssä Harri saa nautintoa itselleen asettamiensa tavoitteiden saavuttamisesta ja siitä tunteesta, kun on saa kulkea kehityksen mukana samassa tahdisssa. Kuten silloin, kun oppii uusia asioita, esimerkiksi käyttämään parempia, kustannustehokkaita järjestelmiä. Kaukolämpöalalta kokemusta on Harrille kertynyt jo 33 vuotta. Vapaa-ajalla Harri harrastaa monenlaista kuntoliikuntaa. Talvella hiihtoa, salibandya ja kuntojumppaa salilla. Kesällä juoksu sekä mökillä kaikenlainen puuhastelu, kuten pihan ja metsän hoito antavat positiivista energiaa ja hyvää mieltä. Huippujalkapallon seuraaminen sykähdyttää aina.
Ari Pylkkänen
Hankintapäällikkö
010 2104534
etunimi.sukunimi@sssoy.fi
Ari toimii Suur-Savon Sähkössä hankintapäällikkönä. Hänen vastuullaan on biopolttoaineiden hankinta Suur-Savon Sähkön omistamille lämpölaitoksille. Metsä on ollut Arille tärkeä ja läheinen työn ja vapaa-ajan merkeissä koko iän. Vapaa ajalla Ari sytyttää klapin mieluiten aito-kiukaan pesään tai tulet pohjoisen selkosilla. Eräkaverina kirmaa suomenpystykorvat Pihka ja Lumi. Kesäaikana Arin voi tavata metsässä raivaussahan, marjasankon tai sienikorin kanssa. Metsä on toimeentulon ja hyvinvoinnin lähde meille ja vastuullisella hoidolla myös tuleville sukupolville.

Pyydä Lempeä yhteydenotto ja jätä yhteystietosi.

Ota yhteyttä
Haluan että minuun ollaan yhteydessä: