Siirry sisältöön
Etusivu > Ihmiset

Ihmiset

Lujaa osaamista, lempeästi. Kaukolämmön ammattilaiset palvelevat lähelläsi. Ollaan yhteydessä!

Jari Väyrynen
Toimitusjohtaja
010 210 4358 (mpm/pvm)
Social media icon
Jari on uusiin teknologioihin uskova toimitusjohtaja ja helposti lähestyttävä energia- ja konetekniikan insinööri. Hänen monipuolinen kokemuksensa erilaisista toimintaympäristöistä ja niihin sopivista strategioista on erinomainen pohja Lempeän liiketoiminnan kehittämiselle. Jarin mielestä energia-alan muutoksessa on hienoa olla mukana. Hän uskoo, että selkeistä ja reiluista toimintavoista kiinni pitäminen kannustaa ihmisiä työskentelemään samojen tavoitteiden eteen. Yhteistyö ja sen avulla saavutetut tulokset innostavat häntä, ja lisäksi yhdessä tekeminen antaa voimaa kaikille osapuolille. Kun työpäivä on ohi, Jari suuntaa energiansa kuntosalille, oman verstaan rauhassa syntyviin teknisiin ideoihin tai mökkipuuhien pariin.
Mika Laine
Johtaja, kehitys- ja tuotantopalvelut
010 2104531 (mpm/pvm)
Social media icon
Energia-alan innovaatioiden parissa työskentelevä Mika syttyy päivittäin uusista asioista. Innostus auttaa Mikaa painamaan eteenpäin, sillä Mikan työssä on usein kysymys ongelmanratkaisusta, uusien asioiden kehittämisestä ja uuden teknologian hyödyntämisestä. Energia-ala on vienyt Mikaa viimeiset 25 vuotta moniin eri tehtäviin Suomessa ja ulkomailla. Viimeiset 15 vuotta niistä on kulunut Suur-Savon Sähköllä. Koko perheen yhteinen harrastus on junorijääkiekon parissa toimiminen, sillä Mikan molemmat pojat pelaavat maalivahteina. Lisäksi Mika syttyy kuntoliikunnasta, pallopeleistä ja kitaran soittamisesta.
Ossi Pöyry
Myyntipäällikkö
010 2104241 (mpm/pvm)
Social media icon
Kestäviä luottamussuhteita rakentava myyntipäällikkö Ossi vastaa lämpöratkaisujen ja -palveluiden myynnistä. Luonteeltaan avoimena ja rehellisenä hän pyrkii kaikkia osapuolia hyödyttävään lopputulokseen. Hyvät asiakaskohtaamiset ja ratkaisujen löytäminen tekevät hänen työpäivästään onnistuneen. LVI-insinöörinä Ossia kiehtoo uusien asiakastarpeiden tunnistaminen ja energiaratkaisujen tuotekehitys. Hänellä onkin vuosien kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta energia-alalla sekä uusien lämmitysratkaisujen kehittämisessä ja toteuttamisessa. Ossi on tiimipelaaja myös vapaa-ajalla: jalkapallo kuluu elämään niin pelaajana kuin katsojanakin, ja joskus hän tarttuu myös tennis- tai sulkapallomailan varteen. Mökillä kuuluu rentoutua rantasaunassa hyvien löylyjen äärellä.
Lauri Tiainen
Tuotepäällikkö
010 2104332 (mpm/pvm)
Social media icon
Tuotepäällikkö Lauri katsoo tulevaisuuteen. Uusien energiaratkaisujen hyödyntäminen tuote- ja palvelukehityksessä on LVI-insinöörille innostava haaste, sillä ratkaisujen on oltava ympäristöystävällisiä, energia- ja kustannustehokkaita sekä tietysti asiakkaille aitoa lisäarvoa tuottavia. Rauhallisen ja tavoitteistaan tinkimättömän Laurin otsa ei mene tiukassakaan paikassa kurttuun: työtä oman tiimin ja yhteistyökumppanien kanssa tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Energisen miehen elämään kuuluvat myös energiatekniikan DI-opinnot, potkunyrkkeily ja maastopyöräily. Rauhallisempiin hetkiin iloa tuovat perhonsidonta ja perhokalastus, sekä niihin liittyvät eräretket.
Jaana Viitanen
Liiketoiminnan assistentti
010 2104511 (mpm/pvm)
Lempeä Lämmön liiketoiminnan assistenttina toimiva Jaana hyödyntää työssään monipuolista taustaansa. Aiemmin sosiaali-, matkailu- ja myyntialalla toimineena Jaanalla on vankka kokemus asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Jaanan työhön kuuluu näiden lisäksi toimiston juoksevien asioiden hoitoa, varausten ja järjestelyiden tekoa sekä tilausten vastaanottoa. Helposti lähestyttävä ja iloinen tiimipelaaja Jaana innostuu uusien asioiden oppimisesta ja tavoitteita kohti työskentelystä. Myös innostavat työkaverit ovat tärkeä osa hyvää työilmapiiriä. Vapaa-ajallaan Jaana tykkää liikkua luonnossa, talvella hiihtäen ja kesällä lenkkeillen. Luonnon äärellä Jaana rentoutuu parhaiten.
Johanna Rautio
Viestintäpäällikkö
010 2104209 (mpm/pvm)
Social media icon
Johanna toimii viestintäpäällikkönä Suur-Savon Sähkössä. Energiaa säteilevä Johanna on siten tavallaan unelma-alallaan. Varsinkin, kun saa tehdä päivisin sitä mikä on sydäntä työmielessä lähinnä: yritysten vastuullisuustyötä ja viestintää. Siis monen muun asian lisäksi. Johanna on ollut näissä hommissa jo yli 10 vuotta ja virtaa riittää vähintään toiseen mokomaan. Kunhan vain saa oppia koko ajan jotakin uutta. Johanna on myös kahden teinin äiti ja norfolkinterrieri Taikan ulkoiluttajaihminen. Samaa perhettä kaikki. Perheen pyörityksen ohella Johanna mätkii vapaa-ajallaan säkkejä kuntonyrkkeilyn parissa.
Teemu Vitikainen
Viestintäsuunnittelija
010 2104327 (mpm/pvm)
Social media icon
Tietotekniikasta tarinoiden maailmaan siirtynyt sisällöntuottaja Teemu käyttää luovuuttaan nyt ensimmäisessä vakituisessa työpaikassaan. Teemu haluaa, että asiakkaat saavat tarvitsemansa tiedon tehdäkseen hyviä lämpöratkaisuja Lempeän kanssa – ja viihtyvät sisältöjen parissa. Hänet tapaa usein kameran kanssa ikuistamassa hetkiä, jotka hän muokkaa artikkeleiksi, kuviksi tai videoiksi. Ihmisten kokemusten ja näkemysten kuuleminen on Teemusta hienoa – jokaisella on oma tarinansa. Kotona nuori labradorinnoutaja irrottaa ajatukset nopeasti työstä. Vapaa-ajalla parasta ovat vaellusretket luonnossa ja hiihtäminen – ne ovat lepoa miehen mielelle.
Harri Karhu
Tuotantopäällikkö
010 2104558 (mpm/pvm)
Tuotantopäällikkö Harri innostuu nopeasti uusista asioista. Se ei tarkoita sitä, että vanhat asiat hylättäisiin uusien tieltä. Vanhoja tulee vain jatkuvasti kehittää paremmiksi! Työssä Harri saa nautintoa itselleen asettamiensa tavoitteiden saavuttamisesta ja siitä tunteesta, kun on saa kulkea kehityksen mukana samassa tahdisssa. Kuten silloin, kun oppii uusia asioita, esimerkiksi käyttämään parempia, kustannustehokkaita järjestelmiä. Kaukolämpöalalta kokemusta on Harrille kertynyt jo 33 vuotta. Vapaa-ajalla Harri harrastaa monenlaista kuntoliikuntaa. Talvella hiihtoa, salibandya ja kuntojumppaa salilla. Kesällä juoksu sekä mökillä kaikenlainen puuhastelu, kuten pihan ja metsän hoito antavat positiivista energiaa ja hyvää mieltä. Huippujalkapallon seuraaminen sykähdyttää aina.
Jukka Rönkä
Kunnossapitopäällikkö
010 2104204 (mpm/pvm)
Social media icon
Kunnossapitopäällikkö Jukka nauttii ratkaisujen löytämisestä ja onnistumisista, projektissa kuin projektissa. Tässä työssä auttaa Jukan rauhallinen, kärsivällinen ja sitkeä luonne. Jukka on pitkän linjan tekniikan ammattilainen. Teknologiateollisuuden palveluksessa vierähti ensin 18 vuotta. Suur-Savon Sähkössä kaukolämmön tuotannossa ja jakelussa Jukka työskenteli lähes 10 vuotta tuotantoesimiehenä. Vapaa-ajallaan Jukka syttyy niin kotimaan kuin ulkomaan matkailusta. Vapaaehtoinen maanpuolustus- ja reserviläistoiminta ovat Jukan sydäntä lähellä. Talvisin Jukka nauttii hiihtämisestä.
Ari Pylkkänen
Hankintapäällikkö
010 2104534 (mpm/pvm)
Ari toimii Suur-Savon Sähkössä hankintapäällikkönä. Hänen vastuullaan on biopolttoaineiden hankinta Suur-Savon Sähkön omistamille lämpölaitoksille. Metsä on ollut Arille tärkeä ja läheinen työn ja vapaa-ajan merkeissä koko iän. Vapaa ajalla Ari sytyttää klapin mieluiten aito-kiukaan pesään tai tulet pohjoisen selkosilla. Eräkaverina kirmaa suomenpystykorvat Pihka ja Lumi. Kesäaikana Arin voi tavata metsässä raivaussahan, marjasankon tai sienikorin kanssa. Metsä on toimeentulon ja hyvinvoinnin lähde meille ja vastuullisella hoidolla myös tuleville sukupolville.
Ilkka Laitinen
Polttoaineasiantuntija
010 2104536 (mpm/pvm)
Social media icon
Polttoaineasiantuntija Ilkka vastaa hyvälaatuisten polttoaineiden hankinnasta ja toimituksista Lempeän ja kumppaneiden lämpölaitoksille. Tehtävässä on tärkeää ottaa huomioon sekä polttoainetoimitusten että lämmöntuotannon kustannustehokkuus. Siinä auttaa Ilkan monipuolinen kokemus polttoaineiden toimitusketjujen ohjaamisesta. Tiivis yhteydenpito lämpölaitosten operaattoreiden, toimittajien ja urakoitsijoiden kanssa kuuluu jokaiseen työpäivään. Helposti lähestyttävä ja aktiivinen mies nauttii yhdessä tekemisestä. Hän on mielellään mukana vaikuttamassa ratkaisuihin, joita tarvitaan energia-alan murroksessa ja metsien käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Vapaa-ajallaan Ilkka siirtyy maalle puuhailemaan ravihevosten kanssa sekä metsänhoito- ja maanviljelyhommiin.
Juhani Karjalainen
Projektipäällikkö
010 2104263 (mpm/pvm)
Social media icon
Projektipäällikkö Juhani Karjalainen työskentelee tekoälyprojektien parissa, kuukausiraportoinnin kehittämisessä sekä tuotannon hankeselvityksissä. Monessa hankkeessa mukana oleminen innostaa itsenäisestä työskentelystä ja ongelmanratkaisusta pitävää Juhania. Lempeän tuotantotiimin hyvät työkaverit ovat tärkeitä sparraajia. Rentona ja avoimena mutta työssään tarkkana hän tekee aina parhaansa ja luo näin perustaa alussa olevalle työuralleen. Vapaa-ajalla Juhani tarttuu mielellään kitaraan – bändin alku on jo kasassa. Muita harrastuksia ovat mm. kuntosali ja kavereiden kanssa hengailu.

Pyydä Lempeä yhteydenotto ja jätä yhteystietosi.

Ota yhteyttä
Haluan että minuun ollaan yhteydessä: