Etusivu > Ajankohtaista > Videot > Lempeä kasvo Il...

Lempeä kasvo Ilkka Laitinen

Polttoaineasiantuntija Ilkka vastaa hyvälaatuisten polttoaineiden hankinnasta ja toimituksista Lempeän ja kumppaneiden lämpölaitoksille. Tehtävässä on tärkeää ottaa huomioon sekä polttoainetoimitusten että lämmöntuotannon kustannustehokkuus. Siinä auttaa Ilkan monipuolinen kokemus polttoaineiden toimitusketjujen ohjaamisesta. Tiivis yhteydenpito lämpölaitosten operaattoreiden, toimittajien ja urakoitsijoiden kanssa kuuluu jokaiseen työpäivään. Helposti lähestyttävä ja aktiivinen mies nauttii yhdessä tekemisestä. Hän on mielellään mukana vaikuttamassa ratkaisuihin, joita tarvitaan energia-alan murroksessa ja metsien käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Vapaa-ajallaan Ilkka siirtyy maalle puuhailemaan ravihevosten kanssa sekä metsänhoito- ja maanviljelyhommiin.