Siirry sisältöön
Etusivu > Ratkaisut

Lempeät lämmitys- ja jäähdytysratkaisut

Aina kun mahdollista, valitse kiinteistöösi ympäristölle ystävällinen kaukolämpö – se on kustannustehokasta lähienergiaa, joka tarjoaa samalla työtä järvisuomalaisille. Isommille kiinteistöille, jotka eivät ole kaukolämpöverkon piirissä, tarjoamme helpon ja kokonaisedullisen maalämpöratkaisun.

Lempeän lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ovat turvallisia ja huolettomia. Lähienergian käyttäminen lämmitykseen ja viilennykseen on oikea ekoteko. Lue miten palvelemme sinua:

Ratkaisut taloyhtiöille >

Ratkaisut yrityksille >

Ratkaisut kaupungeille ja kunnille >

Ratkaisu omakotitaloille >

Huolettomat ja edulliset lämmitys- ja jäähdytysratkaisut

Kaikki ratkaisumme ovat helppoja ja riskittömiä investointeja. Kiinteistökohtaiset kaukolämpö-, viilennys- ja maalämpöjärjestelmät saat avaimet käteen -toimituksina. Järjestelmät ovat Lempeä Lämmön omaisuutta, joten pidämme ne myös kunnossa. Lue lisää tuotesivuilta:

 

Lempeä Kaukolämpö

Tarjoamme järvisuomalaisten kiinteistöjen lämmitykseen ja viilennykseen mahdollisimman puhdasta lähienergiaa. Kaukolämpö on juuri sitä – jo nyt lähes hiilineutraalia, lähimetsien hukkapuusta ja paikallisten puunjalostusyritysten sivuvirroista peräisin olevaa lämpöä.

Lempeä Kaukolämpö on mahdollista saada kaikkiin kiinteistöihin, jotka sijaitsevat kaukolämpöverkon alueella. Kaukolämpö edellyttää, että kiinteistössä on vesikiertoinen lämmitys.

Lue lisää Lempeä Kaukolämmöstä >

 

Lempeä Jäähdytys

Isompiin kaukolämpöverkossa tai sen tuntumassa oleviin kiinteistöihin saat myös järkevän viilennysratkaisun. Kyseessä on mukavuutta lisäävä, taloudellinen ja ympäristölle ystävällinen jäähdytystapa, sillä jäähdytysjärjestelmän hukkalämpö hyödynnetään kaukolämpöverkossa.

Lempeä Jäähdytys on mahdollista saada suuriin ja keskisuuriin kiinteistöihin, jotka sijaitsevat kaukolämpöverkon alueella.

Lue lisää Lempeä Jäähdytyksestä >

 

Lempeä Maalämpö

Kaukolämpöverkkoa ei kannata rakentaa kovin kauas paikallisista lämpölaitoksista. Siksi tarjoamme isommille kiinteistöille maalämpöratkaisun, johon voi yhdistää myös viilennyksen. Maalämpö on asiakkaillemme yhtä helppo ja kokonaistaloudellinen valinta kuin kaukolämpö. Maalämpöpakettiin voidaan lisätä myös aurinkosähköjärjestelmä.

Lempeä Maalämpö on mahdollista saada suuriin ja keskisuuriin kiinteistöihin, joita ei voida liittää kaukolämpöverkkoon ja joiden lämmöntarve on vähintään 250 MWh vuodessa.

Lue lisää Lempeä Maalämmöstä >