Etusivu > Ratkaisut > Yrityksille

Lämpö- ja jäähdytysratkaisut yrityskiinteistöille

Huoletonta ja edullista toimivuutta

Onko yrityksesi toimitiloissa aina sopivan lämmintä tai viileää? Nyt voit valita turvallisen ja kustannustehokkaan lämmitysratkaisun, olipa kiinteistösi lähellä kaukolämpöverkkoa tai ei.

Sopiva lämpötila lisää tuotanto-, varasto- ja toimistotilojen viihtyisyyttä, ja vaikuttaa myös työtehoon ja -turvallisuuteen. Lempeän kaukolämpö- ja maalämpöratkaisuihin saat myös järkevän viilennyksen.

Kiinteistösi voidaan liittää kaukolämpöön, jos se sijaitsee riittävän lähellä kaukolämpöverkkoa. Kauempana sijaitseville yrityskiinteistöille tarjoamme edullisen maalämpöratkaisun turvallisena avaimet käteen -palveluna. Lempeä Maalämpö edellyttää, että tontillasi olevien kiinteistöjen yhteinen lämmöntarve on yli 250 MWh vuodessa. Varmistamme myös, että tontille voidaan porata maalämpökaivo.

lempea_liekki_keltainen

Lempeä Kaukolämpö yritykselle

Kaukolämpö on kestävä ja helppo ratkaisu, kun kiinteistössäsi on vesikiertoinen lämmitys ja kun se sijaitsee kaukolämpöverkon piirissä.

Lue lisää Lempeä Kaukolämmöstä >

lempea_liekki_sininen

Lempeä Jäähdytys yritykselle

Kaukolämpöverkossa olevan yrityskiinteistön jäähdytyratkaisu on järkevintä yhdistää kaukolämmön tuotantoon. Jäähdytys voidaan toteuttaa myös ilman kaukolämpöasiakkuutta, jos kaukolämpöverkko on riittävän lähellä. Tarjoamme kätevän avaimet käteen -toimituksen, joka yhdistää lämmityksen ja jäähdytyksen tuotannon.

Investointi Lempeä Jäähdytykseen on yrittäjälle riskitön. Maksat vain käytetystä energiasta. Me huolehdimme kaikesta, minkä lisäksi voit ennakoida jäähdytyksen kustannukset vuosiksi eteenpäin.

Lue lisää Lempeä Jäähdytyksestä >

lempea_liekki_ruskea

Lempeä Maalämpö yritykselle

Jos yrityskiinteistösi lähellä ei ole kaukolämpöverkkoa, valitse Lempeä Maalämpö. Se sopii kiinteistöille tai kiinteistöryhmille, joiden lämmöntarve on ainakin 250 MWh vuodessa. Lempeä Maalämpö on luotettava, edullinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu, joka lämmittää myös käyttöveden. Ratkaisumme et edellytä alkuinvestointia.

Maksat sopimuksen mukaan vain käytetystä energiasta (€/MWh) tai kiinteänä kuukausimaksuna (€/kk). Koska Lempeä omistaa laitteet, huolehdimme myös niiden ylläpidosta, valvonnasta ja huolloista. Voit ennakoida Lempeä Maalämmön kustannukset vuosiksi eteenpäin.

Lue lisää Lempeä Maalämmöstä >

Haluatko tietää lisää Lempeän lämpö- ja jäähdytysratkaisuista?

Ossi Pöyry
Myyntipäällikkö
010 2104241