Siirry sisältöön
Etusivu > Ratkaisut > Omakotitaloille

Kaukolämpö omakotitaloon

Huoleton ja edullinen kaukolämpö kotiin

Mietitkö mikä lämmitysratkaisu sopii omakotitaloon? Jos talosi sijaitsee lähellä kaukolämpöverkkoa, kaukolämpö on oivallinen valinta sekä uuteen taloon että jo rakennetun talon lämmitysjärjestelmän vaihtamiseen. Samalla hoituu käyttöveden lämmitys – eikä lämmin vesi lopu kesken.

Kaukolämpö voidaan kytkeä uusiin rakennuksiin ja sillä voidaan korvata vanha lämmitysjärjestelmä. Esimerkiksi öljylämmityksen vaihtaminen vähäpäästöiseen kaukolämpöön helpottaa lämmitysasioiden hoitamista.

Kaukolämpö sopii järkevästi yhteen myös muiden lämmitysmuotojen kanssa. Pientalossa varmaa ja luotettavaa kaukolämpöä voidaan täydentää esimerkiksi varaavan takan lämmityksellä.

Lempeä Kaukolämpö tarjoaa omakotitalon lämmityksessä seuraavat edut:

  1. Varmuus ja huolettomuus – me lämmitämme, sinä nautit elämästä
  2. Edullisuus – kaukolämpö on investointina kohtuullinen, siihen saa tukea ja lisäksi lämmön hinta pysyttelee vakaana ja ennustettavana
  3. Helppous – kaukolämpö on helppo ja nopea asentaa, minkä lisäksi sen huoltotarve on vähäinen
  4. Energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys – kun valitset kaukolämmön, käytät lähellä tehokkaasti tuotettua ja vähäpäästöistä uusiutuvaa energiaa

Lempeän kaukolämpöasiakkaana voit kätevästi seurata lämmönkulutustasi ja sopimuksiasi Helmi-asiointipalvelussa. Tiesithän, että huoletonta ja varmaa kaukolämpöä voi käyttää myös yhdessä muiden lämmitysratkaisujen, esimerkiksi varaavan takan, kanssa.

Voit halutessasi hakea ostorahoitusta lämpöliittymän hankintaan, ja maksaa investointisi sinulle sopivalla kuukausierällä.

Me huolehdimme kaukolämpöliittymän rakentamisesta sekä tarvittavista purkutöistä, putki- ja sähkötöistä, laitehankinnoista, asennuksista sekä tarkastuksista – koko paketista! Töiden valmistuttua annamme sinulle lopputarkastuksen yhteydessä kaukolämpölaitteiden käytönopastuksen sekä dokumentit laitteista ja tehdyistä toimenpiteistä.

Lue lisää Lempeä Kaukolämmöstä >

Haluatko tietää lisää Lempeä Kaukolämmöstä?

Ossi Pöyry
Myyntipäällikkö
010 2104241