Etusivu > Ajankohtaista > Blogit > Kotiseuturakkau...
Johanna Rautio | Tags

Kotiseuturakkaus on vastuullisuutta parhaimmillaan

Me haluamme tuoda asiakkaillemme laadukkaita ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuluttavia uusia tuotteita ja palveluita. Kaipa sitä voisi kutsua kotiseuturakkaudeksikin.  

 
Lempeä on mukana Suur-Savon Sähkö-konsernin vastuullisuusohjelmassa. Ohjelma on laadittu konsernissa vuosiksi 2019-2021 ja se sisältää toimenpiteitä, joiden avulla kehitämme vastuullista arjen toimintaa. Toimenpiteisiin myös sitoudutaan. Kyse ei ole vain kauniista sanoista. 

Vastuullisuusohjelmassamme jokaiselle teolle on määritetty selkeät tavoitteet, aikataulu, vastuuhenkilöt ja mittarit, ja se sisältää neljä vastuullisuusteemaa: asiakkaan energiansaanti, ihmiset ja yhteisö, ympäristö ja liiketoiminnan jatkuvuus.  

 
Keskeisenä tavoitteenamme Lempeällä on parantaa asiakaslähtöisyyttä ja siten asiakastyytyväisyyttä kaikessa toiminnassamme.  Aktiivinen vuoropuhelu asiakkaidemme kanssa on siinä avainasemassa.  

 
Siksi mittaamme onnistumistamme siinä jatkuvasti. Kun tiedämme miten onnistuimme, osaamme myös kehittää kaukolämpöpalveluamme jatkuvasti paremmaksi.  

Tulemme jatkossa olemaan läsnä perinteisen asiakaspalvelunumeron ohella myös sosiaalisessa mediassa. Voit lähestyä meitä myös siellä kysymyksilläsi ja toiveillasi kaukolämpöä koskien.  

 
Hyvän mielen saa helposti läheltä!  


Viestintäpäällikkö
010 2104209
johanna.rautio@sssoy.fi
  • Johanna Rautio

    Johanna toimii viestintäpäällikkönä Suur-Savon Sähkössä. Energiaa säteilevä Johanna on siten tavallaan unelma-alallaan. Varsinkin, kun saa tehdä päivisin sitä mikä on sydäntä työmielessä lähinnä: yritysten vastuullisuustyötä ja viestintää. Siis monen muun asian lisäksi. Johanna on ollut näissä hommissa jo yli 10 vuotta ja virtaa riittää vähintään toiseen mokomaan. Kunhan vain saa oppia koko ajan jotakin uutta. Johanna on myös kahden teinin äiti ja norfolkinterrieri Taikan ulkoiluttajaihminen. Samaa perhettä kaikki. Perheen pyörityksen ohella Johanna mätkii vapaa-ajallaan säkkejä kuntonyrkkeilyn parissa.