Etusivu > Ajankohtaista > Blogit > Suur-Savon Sähk...
Johanna Rautio | Tags

Suur-Savon Sähkön kaukolämpö on nyt Lempeä

Lempeä on varmasti varmaa kaukolämpöä Järvi-Suomesta.

Vanha tuttu tuote, uusi helposti mieleen jäävä nimi. Lempeä on Suur-Savon Sähkön tarjoamaa huoletonta ja vaivatonta kaukolämpöä, joka tuotetaan lähellä, lempeydellä.

Brändiuudistuksen taustalla oli halumme luoda laadukkaalle tuotteelle nykyaikainen, erottuva ja mieleenjäävä nimi, joka kuvaa koko kaukolämmön tuotantoa pelkkää tuotetta laajemmin. Lempeä kaukolämpö tuotetaan lähialueen metsien hukkaenergiasta  eli hakkuutyössä syntyneestä jäteaineksesta.

Halusimme kirkastaa kaukolämmön roolia asiakkaalle hänen arjessaan ja tulla viestinnässä nykyaikaan. Toisaalta myös halusimme tuoda paremmin esille Suur-Savon Sähkö -konsernin ja kaukolämmön välisen suhteen. Lempeä on jatkossa Suur-Savon Sähkön alla omana erillisenä tuotebrändinä toimiva palvelu.

Vastuullisuus on vahva arvovalinta

Kaukolämmön  tuotantoprosesseja kehitetään jatkuvasti ympäristölle ystävällisemmiksi. Tuotamme kaukolämmön paikallisen metsätalouden sivuvirroista, eli metsien hukkaenergiasta.

Käyttämämme puu  tulee pääosin lähialueiden metsistä, noin 100 km säteeltä. Lämpö tulee siis läheltä. Lämmöksi poltetun puun tuhka palautetaan myöhemmin metsiin lannoitteeksi. Meille on tärkeää, että metsät voivat hyvin.

Vastuullisuus on Lempeälle ympäristön ohella vastuuta myös ihmisistä ja alueen elinvoimasta. Lempeä lämpö synnyttää paikallista työtä ketjun kaikissa vaiheissa – puun korjuussa, haketuksessa, kuljetuksessa ja varastoinnissa, mutta myös tuotantolaitosten käytössä ja kunnossapidossa aina asiakaspalveluun ja laskutukseen saakka.  

Lempeä kaukolämpö syntyy tänään pääasiassa puusta, mutta huomenna saattaa energianlähde olla jo aivan toinen. Tällä hetkellä tutkimme pilottihankkeessa mahdollisuuksia tuottaa lempeää lämpöä auringon energialla. Tästä hankkeesta ja sen tuloksista kerromme vielä lisää myöhemmin.

Kerro, toivo, kysy – Lempeä palvelee!

Lempeällä on nyt omat verkkosivut, tuotteet ja palvelut sekä Lempeä palvelunumero asiakkaiden avuksi. Jo kesäkuun kaukolämpölaskuilla Suur-Savon Sähkön logon tilalla on Lempeä.

Mitä sinä toivoisit jatkossa Lempeältä? Kerro meille toiveesi ja ajatuksesi kaukolämpöasioissa, autamme mielellämme!


Viestintäpäällikkö
010 2104209
johanna.rautio@sssoy.fi
  • Johanna Rautio

    Johanna toimii viestintäpäällikkönä Suur-Savon Sähkössä. Energiaa säteilevä Johanna on siten tavallaan unelma-alallaan. Varsinkin, kun saa tehdä päivisin sitä mikä on sydäntä työmielessä lähinnä: yritysten vastuullisuustyötä ja viestintää. Siis monen muun asian lisäksi. Johanna on ollut näissä hommissa jo yli 10 vuotta ja virtaa riittää vähintään toiseen mokomaan. Kunhan vain saa oppia koko ajan jotakin uutta. Johanna on myös kahden teinin äiti ja norfolkinterrieri Taikan ulkoiluttajaihminen. Samaa perhettä kaikki. Perheen pyörityksen ohella Johanna mätkii vapaa-ajallaan säkkejä kuntonyrkkeilyn parissa.