Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset > Siltakemmakat 2...

Siltakemmakat 2020 tarjoaa lempeää ja turvallista yhdessäoloa

Tämän vuoden aikuisten omat festarit eli Siltakemmakat vietetään Puumalassa 6.–8.8.2020 poikkeuksellisissa tunnelmissa. Mukana menossa on myös järvisuomalaista kaukolämpöä ympäristölle ystävällisesti tuottava Lempeä.

Puumalan Keskuskoulun kentälle rakennetaan Suomen suurin terassi, joten esiintymislavan ohjelmanumeroista voi nauttia turvallisesti. Yli 5000 m2:n terassilla on 1500 istumapaikkaa väljästi sijoitetuissa 8 hengen pöytäkunnissa, ja oman pöydän vieressä voi halutessaan myös seisoa tai tanssia.

Musiikkia Lempeä Stagella on tarjolla monenlaiseen aikuiseen makuun. Kolmipäiväisen tapahtuman ohjelmasta vastaavat kesän kuumimmat tähdet, mm. Ellinoora, Waldo’s People ja Anssi Kela. Tervetuloa lempeän lämpöisiin tunnelmiin Puumalassa!