Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset > Vaihda 100 % hi...

Vaihda 100 % hiilineutraaliin Lempeä Ekoon

Nyt voit lämmittää ison tai pienen kaukolämpöverkossa olevan kiinteistösi vastuullisesti vaihtamalla 100 % hiilineutraaliin kaukolämpöön. Lempeä Eko on erinomainen tapa pienentää asuntojen ja erilaisten toimitilojen hiilijalanjälkeä,

Mitä hiilineutraali kaukolämpö on?

Lempeä Eko tuotetaan sinua lähellä ja pelkästään uusiutuvista puuraaka-aineista. Se on takuu siitä, että kiinteistösi käyttämän lämmön tuotannossa syntyvät hiilidioksidipäästöt eivät lämmitä ilmakehää, vaan sama määrä hiilidioksidia sitoutuu takaisin metsissä kasvaviin puihin. Tämä on konkreettinen ja vaivaton tapa hillitä hiilidioksidipäästöistä johtuvaa ilmaston lämpenemistä.

Jos olet jo Lempeän asiakas, Lempeä Ekoon vaihtaminen käy helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos haluat liittää kiinteistösi kaukolämpöverkkoon ja käyttää 100 % hiilineutraalia lämpöä, pyydä tarjous Lempeä kaukolämmöstä. Kaukolämpöverkkoon liittyminen on mahdollista, jos kiinteistö sijaitsee riittävän lähellä Lempeän lämpölaitosta ja -verkkoa.

Lempeä Eko oli äänestäjien nimisuosikki

Uuden 100 % hiilineutraalin tuotteen nimi valittiin toukokuussa 2021 julkisella äänestyksellä. Äänestäneiden kesken arvottiin 10 Hamam-pyyhettä ja olemme olleet yhteydessä voittajiin. Kiitos kaikille äänestykseen osallistuneille!

Lue lisää Lempeä Eko -kaukolämmöstä!