Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset > Helmi-asiointip...

Helmi-asiointipalvelun toiminnoissa poikkeuksia 9.-21.2.

Suomessa sähkönmyynnin ja -jakelun maailmassa on jo vuosia valmistauduttu kansallisen Datahub-tiedonvaihtojärjestelmän käyttöönottoon. Järjestelmä otetaan käyttöön 21.2., jota edeltää 9.2. alkava siirtymäajanjakso. Siirtymäjaksolla on vaikutuksia asiakas- ja mittaustietojärjestelmiimme, jotka on lämpö- ja sähköverkkotoiminnoillemme yhteisiä.

Siirtymäjaksolla 9.-21.2. Helmi-asiointipalveluun eivät päivity lämmön eikä sähkön kulutustiedot. Kulutustiedot ovat nähtävissä Helmi-palvelussa taas 21.2. jälkeen. Helmi-palvelussa voi esiintyä siirtymäjakson aikana myös muita lyhyitä häiriöitä. Lisäksi Helmi-palveluun ei välttämättä pääse kirjautumaan 9.2. klo 6-12 välisenä aikana.

Kaikki siirtymästä johtuvat palvelukatkot pyrimme pitämään mahdollisimman lyhyinä. Ilmoitamme mahdollisista muista poikkeuksista verkkosivuillamme. Asiakaspalvelumme palvelee sinua normaalisti arkisin klo 8–16.