Etusivu > Ajankohtaista > Blogit > Näin vaihdat Le...
Johanna Rautio | Tags

Näin vaihdat Lempeä Maalämpöön – suurille kiinteistöille avaimet käteen -toimituksella

Suuri kiinteistö kaukolämpöverkon ulkopuolella? Valitse avaimet käteen -toimituksella helppo ja kokonaisedullinen Lempeä Maalämpö. Maalämpö on reilu lämmitysratkaisu yrityksille, yhteisöille ja taloyhtiöille – eikä se vaadi lainkaan alkuinvestointia.

 

Valitse Lempeä Maalämpö suuriin kiinteistöihin

Mistä helppo ja edullinen lämmitysratkaisu suurelle kiinteistölle? Kun energian tarve on suuri ja kiinteistön sijainti ei ole kaikista keskeisin, valitse suosittu ja ympäristöystävällinen Lempeä Maalämpö.

“Lempeä Maalämpö on ehdottomasti sopivin ratkaisu kun kiinteistö ei sijaitse kaukolämpöverkon ulottuvilla ja kun kiinteistön vuosittainen lämmitysenergiantarve on yli 250 MWh”, kertoo Lempeän myyntipäällikkö Ossi Pöyry.

Lempeä Maalämpö on helppo ja taloudellinen lämmitysmuoto yhden tai useamman kiinteistön ryhmälle silloin kun haussa on edullinen ja ekologinen lämmitysratkaisu. Maalämpö sopii laajasti erilaisten yritysten, yhteisöjen ja taloyhtiöiden kiinteistöjen lämmitysratkaisuksi. Se kannattaa valita kun kyseessä ovat esimerkiksi:

  • Liikekiinteistöt
  • Hallit
  • Kuntien rakennukset
  • Organisaatioiden kiinteistöt
  • Rivi- ja kerrostalojen taloyhtiöt

Tiesitkö? Lempeä Maalämpö hyödyntää maaperän omaa lämpöä. Jos sen kanssa käytetään uusiutuvaa sähköä, ratkaisu on 100 % hiilineutraali.


Helposti avaimet käteen -toteutuksella – ilman alkuinvestointia

Tavallisessa maalämpöratkaisussa investoinnin riskit kiinteistön omistajille voivat olla melko suuret. Valitsemalla Lempeä Maalämmön takaat riskittömän siirtymisen maalämpöön, sekä joustavan ylläpidon.

Saat Lempeä Maalämmön helposti ja turvallisesti avaimet käteen -toimituksella. Avaimet käteen -toteutus sisältää kaiken, siis aivan kaiken tarvittavan maalämpöön siirtymiseen.

“Maalämpöpalvelumme sisältää maalämpöjärjestelmän suunnittelun ja mitoituksen, energiakentän rakentamisen, laitetoimituksen, vanhan laitteiston purkutyöt ja uuden asennuksen, sähköistyksen, automatisoinnin, kytkennän etävalvontaan, sekä käyttöönoton.

Palveluun sisältyy lisäksi maalämpöjärjestelmän sähkönsyötön toteuttaminen uuden sähköliittymän ja käyttöpaikan avulla”, Ossi Pöyry luettelee.

Lempeä Maalämpö ei vaadi lainkaan alkuinvestointia. Kiinteistön omistaja ei siis joudu sitomaan laitteisiin yhtään pääomaa. Lempeä Lämpö omistaa laitteet 15–20 vuoden sopimuksella ja vastaa niiden toiminnasta ja ylläpidosta – jotta hankinta olisi mahdollisimman riskitöntä.

 

Ota yhteyttä – vaihda ympäristöystävälliseen maalämpöön

Kiinnostaako ympäristöystävällinen ja edullinen Lempeä Maalämpö? Reiluun maalämpöön vaihtaminen on helppoa ja nopeaa.

“Maalämpöjärjestelmän voi hankkia helposti ottamalla yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tarjouspyyntilomakkeen kautta. Tämän jälkeen tehdään kartoitus järjestelmän soveltuvuudesta kiinteistöön, josta jatketaan suunnitteluun ja lopulta itse toteutukseen”, Ossi Pöyry tiivistää.

Lempeä Maalämpö sopii sekä jo olemassa oleviin kiinteistöihin, jotka ovat energiaremontin tarpeessa, sekä uudisrakentamisen kohteisiin.

Valitse Lempeä Maalämpö – lue lisää!


Viestintäpäällikkö
010 2104209
johanna.rautio@sssoy.fi
  • Johanna Rautio

    Johanna toimii viestintäpäällikkönä Suur-Savon Sähkössä. Energiaa säteilevä Johanna on siten tavallaan unelma-alallaan. Varsinkin, kun saa tehdä päivisin sitä mikä on sydäntä työmielessä lähinnä: yritysten vastuullisuustyötä ja viestintää. Siis monen muun asian lisäksi. Johanna on ollut näissä hommissa jo yli 10 vuotta ja virtaa riittää vähintään toiseen mokomaan. Kunhan vain saa oppia koko ajan jotakin uutta. Johanna on myös kahden teinin äiti ja norfolkinterrieri Taikan ulkoiluttajaihminen. Samaa perhettä kaikki. Perheen pyörityksen ohella Johanna mätkii vapaa-ajallaan säkkejä kuntonyrkkeilyn parissa.