Etusivu > Ajankohtaista > Blogit > Näin vaihdat Le...
Ossi Pöyry | Tags

Näin vaihdat Lempeä Maalämpöön – suurille kiinteistöille ilman alkuinvestointia

Suuri kiinteistö kaukolämpöverkon ulkopuolella? Valitse avaimet käteen -toimituksella helppo ja kokonaisedullinen Lempeä Maalämpö. Maalämpö on reilu lämmitysratkaisu yrityksille, yhteisöille ja taloyhtiöille – eikä se vaadi lainkaan alkuinvestointia.

 

Valitse Lempeä Maalämpö suuriin kiinteistöihin

Mistä helppo ja edullinen lämmitysratkaisu suurelle kiinteistölle? Kun energian tarve on suuri ja kiinteistön sijainti ei ole kaikista keskeisin, valitse suosittu ja ympäristöystävällinen Lempeä Maalämpö.

“Lempeä Maalämpö on ehdottomasti sopivin ratkaisu kun kiinteistö ei sijaitse kaukolämpöverkon ulottuvilla ja kun kiinteistön vuosittainen lämmitysenergiantarve on yli 250 MWh”, kertoo Lempeän myyntipäällikkö Ossi Pöyry.

Lempeä Maalämpö on helppo ja taloudellinen lämmitysmuoto yhden tai useamman kiinteistön ryhmälle silloin kun haussa on edullinen ja ekologinen lämmitysratkaisu. Maalämpö sopii laajasti erilaisten yritysten, yhteisöjen ja taloyhtiöiden kiinteistöjen lämmitysratkaisuksi. Se kannattaa valita kun kyseessä ovat esimerkiksi:

  • Liikekiinteistöt
  • Hallit
  • Kuntien rakennukset
  • Organisaatioiden kiinteistöt
  • Rivi- ja kerrostalojen taloyhtiöt

Tiesitkö? Lempeä Maalämpö hyödyntää maaperän omaa lämpöä. Jos sen kanssa käytetään uusiutuvaa sähköä, ratkaisu on 100 % hiilineutraali.


Helposti avaimet käteen -toteutuksella – ilman alkuinvestointia

Tavallisessa maalämpöratkaisussa investoinnin riskit kiinteistön omistajille voivat olla melko suuret. Valitsemalla Lempeä Maalämmön takaat riskittömän siirtymisen maalämpöön, sekä joustavan ylläpidon.

Saat Lempeä Maalämmön helposti ja turvallisesti avaimet käteen -toimituksella. Avaimet käteen -toteutus sisältää kaiken, siis aivan kaiken tarvittavan maalämpöön siirtymiseen.

“Maalämpöpalvelumme sisältää maalämpöjärjestelmän suunnittelun ja mitoituksen, energiakentän rakentamisen, laitetoimituksen, vanhan laitteiston purkutyöt ja uuden asennuksen, sähköistyksen, automatisoinnin, kytkennän etävalvontaan, sekä käyttöönoton.

Palveluun sisältyy lisäksi maalämpöjärjestelmän sähkönsyötön toteuttaminen uuden sähköliittymän ja käyttöpaikan avulla”, Ossi Pöyry luettelee.

Lempeä Maalämpö ei vaadi lainkaan alkuinvestointia. Kiinteistön omistaja ei siis joudu sitomaan laitteisiin yhtään pääomaa. Lempeä Lämpö omistaa laitteet 15–20 vuoden sopimuksella ja vastaa niiden toiminnasta ja ylläpidosta – jotta hankinta olisi mahdollisimman riskitöntä.

 

Ota yhteyttä – vaihda ympäristöystävälliseen maalämpöön

Kiinnostaako ympäristöystävällinen ja edullinen Lempeä Maalämpö? Reiluun maalämpöön vaihtaminen on helppoa ja nopeaa.

“Maalämpöjärjestelmän voi hankkia helposti ottamalla yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tarjouspyyntilomakkeen kautta. Tämän jälkeen tehdään kartoitus järjestelmän soveltuvuudesta kiinteistöön, josta jatketaan suunnitteluun ja lopulta itse toteutukseen”, Ossi Pöyry tiivistää.

Lempeä Maalämpö sopii sekä jo olemassa oleviin kiinteistöihin, jotka ovat energiaremontin tarpeessa, sekä uudisrakentamisen kohteisiin.

Valitse Lempeä Maalämpö – lue lisää!


Myyntipäällikkö
010 2104241
myynti@sssoy.fi
  • Ossi Pöyry

    Kestäviä luottamussuhteita rakentava myyntipäällikkö Ossi vastaa lämpöratkaisujen ja -palveluiden myynnistä. Luonteeltaan avoimena ja rehellisenä hän pyrkii kaikkia osapuolia hyödyttävään lopputulokseen. Hyvät asiakaskohtaamiset ja ratkaisujen löytäminen tekevät hänen työpäivästään onnistuneen. LVI-insinöörinä Ossia kiehtoo uusien asiakastarpeiden tunnistaminen ja energiaratkaisujen tuotekehitys. Hänellä onkin vuosien kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta energia-alalla sekä uusien lämmitysratkaisujen kehittämisessä ja toteuttamisessa. Ossi on tiimipelaaja myös vapaa-ajalla: jalkapallo kuluu elämään niin pelaajana kuin katsojanakin, ja joskus hän tarttuu myös tennis- tai sulkapallomailan varteen. Mökillä kuuluu rentoutua rantasaunassa hyvien löylyjen äärellä.