Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset > Kilpailu: Vuode...

Kilpailu: Vuoden Taloyhtiöteko ja Vuoden Taloyhtiöpuheenjohtaja

Kiinteistöliitto Itä-Suomi kutsuu kaikki taloyhtiöt mukaan kilpailuun, jossa tunnustetaan vuoden merkittävimmät saavutukset kiinteistöalan ja taloyhtiöiden toimintaympäristön kehittämisessä. Tämä kilpailu on suunnattu taloyhtiöiden asukkaille ja osakkaille, jotka ovat tehneet positiivisen vaikutuksen yhteisönsä kehittämisessä.

Vuoden Taloyhtiöteko – Energiansäästö ja ympäristövastuu

Vuoden taloyhtiöteko -kategorian tavoitteena on tunnustaa taloyhtiöt, jotka ovat tehneet poikkeuksellista työtä energiansäästön ja ympäristövastuun saralla. Kilpailu painottaa tekoja, jotka liittyvät energiansäästöön tai energiatehokkuuden parantamiseen taloyhtiöissä. Energiansäästötoimet voivat olla monenlaisia, kuten valaistuksen päivitys, saunavuorojen järkeistäminen, ilmanvaihdon tarkastus ja säätö, ikkunoiden ja ulko-ovien tiivistysten uusiminen, lämmitysjärjestelmän optimointi ja vuotavien vesikalusteiden korjaaminen.

Kilpailussa ei haeta ainoastaan tehokkaita ratkaisuja vaan myös kokonaisvaltaista näkemystä, joka on toteutettu mallikkaasti alusta loppuun. Arvioinnissa korostetaan asukaslähtöisyyttä, innovatiivisuutta, energia- ja ympäristönäkökulmia sekä kiinteistön arvon huomioimista.

Vuoden Taloyhtiöpuheenjohtaja – Yhteisön johtaja

Etsinnässä on myös Vuoden Taloyhtiöpuheenjohtaja, joka on tehnyt merkittävää työtä taloyhtiön johtamisessa ja kehittämisessä. Hyvä taloyhtiöpuheenjohtaja on osakkaiden ja asukkaiden tavoitettavissa, edistää yhteistyötä taloyhtiössä, jakaa avoimesti tietoa ja toimii esimerkillisesti.

Kilpailuun voi osallistua 31.10.2023 asti. Voittajat julkistetaan marraskuussa Itä-Suomen Taloyhtiöpäivien yhteydessä. Lempeä Lämpö on mukana kilpailun tuomaristossa.Kaikille palkinnonsaajien ehdottajille lähetetään Kiinteistömedia Oy:n kirjalahja kiitokseksi. Voittajat saavat myös mahdollisuuden osallistua keväällä 2024 Suomen Vuoden Taloyhtiönteko ja Suomen Vuoden Taloyhtiöpuheenjohtaja -kilpailuihin. 

Lisätietoja kilpailusta ja osallistumisohjeet löytyvät osoitteesta www.ita-suomi.kiinteistoliitto.fi. Kiinteistöliitto Itä-Suomi kannustaa kaikkia taloyhtiöitä ja niiden jäseniä osallistumaan ja jakamaan inspiraatiotaan muiden kanssa.