Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset > Kaukolämpöverkk...

Kaukolämpöverkkoa saneerataan Savonlinnassa

Kaukolämpöverkon saneeraustyöt alkavat viikolla 17/2024 Savonlinnassa Haapavedentiellä, Kotitiellä ja Jääkiekkoradankujalla.


Saneeraustöiden aikana uusitaan kadulla ja kiinteistöjen ympäristössä sijaitsevat kaukolämpöjohdot, sekä myös tarvittaessa kiinteistöjen sisälle sijoittuvat Lempeälle kuuluvat lämpöputket. Kaukolämpökaivantoon asennetaan myös sähkökaapeleita. Urakoitsijana toimiva Warmnet Oy suorittaa alueella katselmointeja ennen töiden alkua. Saneeraustöiden arvioitu valmistumisaika on heinäkuun 2024 puoleen väliin mennessä. Pahoittelemme saneeraustyöstä aiheutuvaa häiriötä. Mahdollista lämpökatkoista ilmoitetaan erikseen.


Lisätietoja voi tiedustella:
Mika Vilander, Warmnet Oy puh. 044 493 8317 tai Harri Karhu Lempeä Lämpö Oy puh. 0400 756
280