Siirry sisältöön
Etusivu > Asiakkaalle > Lempeä Eko

Lempeä Eko

Lämmitä kiinteistösi helposti, edullisesti ja ympäristöä säästäen.

Mitä 100 % hiilineutraali kaukolämpö on?

Kun valitset kaukolämpötuotteeksi Lempeä Ekon, voit olla varma siitä että kiinteistösi käyttää vain täysin hiilineutraalia lämpöä. Tuotteen hiilineutraalius perustuu siihen, että se tuotetaan sinua lähellä ja pelkästään uusiutuvista puuraaka-aineista.

Miksi kiinteistöön kannattaa valita Lempeä Eko?

Lempeä Eko on vastuullinen ja ympäristölle ystävällinen valinta. Käytännössä se on takuu siitä, että kiinteistösi käyttämän lämmön tuotannossa syntyvä määrä hiilidioksidipäästöjä ei lämmitä ilmakehää vaan sama määrä hiilidioksidia sitoutuu takaisin metsissä kasvaviin puihin. Näin hidastat konkreettisesti ja vaivattomasti hiilidioksidipäästöistä johtuvaa ilmaston lämpenemistä sekä ilmastonmuutoksen haitallisia vaikutuksia maapallolle.

Mitä Lempeä Eko maksaa?

Vastuullinen Lempeä Eko lisää kaukolämmön hintaa vain 1 euron megawattitunnilta (1 €/MWh, sis. alv. 24 %). Tavanomaisessa omakotitalossa lämmityskustannukset kasvavat noin 18–20 eurolla vuodessa. Saat siis 100 % hiilineutraalia lämpöä noin 1,50 eurolla kuukaudessa.

Näin siirryt 100 % hiilineutraaliin kaukolämpöön

Jos sinulla on jo kaukolämpösopimus Lempeän kanssa, et tarvitse uutta sopimusta. Riittää, että ilmoitat asiakaspalveluumme halustasi ostaa jatkossa Lempeä Ekoa.

Voit myös täyttää ja lähettää oheisen lomakkeen, jolloin kirjaamme muutoksen sopimustietoihisi. Saat muutoksesta kirjallisen vahvistuksen.

Lempeä Eko tarjouspyyntö

Matkalla kohti täysin hiilineutraalia lämmöntuotantoa

Lempeä kaukolämpö on aina ympäristölle ystävällinen valinta, sillä jo nyt noin 81 % kaukolämmöstämme tuotetaan uusiutuvilla puuraaka-aineilla. Lämpölaitoksemme käyttävät pääasiassa lähialueiden metsistä ja puutuoteteollisuudesta peräisin olevaa energiahaketta ja purua.

Tavoitteemme on olla täysin hiilineutraali lämpöenergian toimittaja vuoteen 2030 mennessä. Kaikki lämpölaitosinvestointimme tähtäävät tämän tavoitteen saavuttamiseen, ja siksi joka vuosi yhä suurempi osa toimittamastamme lämpöenergiasta on hiilineutraalia.