Etusivu > Ajankohtaista > Yleinen > Kumppanuuspäivä...

Kumppanuuspäivä aurinkoisessa Savonlinnassa

Tiistaina vietettiin Lempeä Lämmön kumppanuuspäivää Savonlinnan Paviljongissa yhdessä Lempeä Lämmön kumppaneiden kanssa. Kumppaneista paikalla oli edustajia niin Warmnetilta, Elomaticilta kuin Elenialtakin.

Päivän aikana kuultiin monia tärkeitä puheenvuoroja Suur-Savon Sähkön, Lempeä Lämmön ja yhteistyökumppaneidenkin puolelta. Aiheina käsiteltiin muun muassa organisaation turvallisuutta, vastuullisuutta sekä Lempeä Lämmön ajankohtaisia asioita.

Evision Oy:n digitalisaatiojohtaja Milla Ratia puhumassa konsernin digitalisaation kehityksestä.

Päivää siivitti lempeä auringonpaiste sekä jaloittelutauot puheiden välissä. Taukojen aikana olikin mainio mahdollisuus verkostoitua muiden kanssa tai vaikka nauttia pullakahvit.

Kiitos kaikille Lempeän kumppanuuspäivään osallistuneille!