Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset > Rahoita kaukolä...

Rahoita kaukolämpöinvestointi Santander Ostorahoituksella

Nyt voit siirtyä mukavaan ja luotettavaan kaukolämpöön helposti käyttämällä Santanderin Ostorahoitusta. Näin voit maksaa uuden kaukolämpöliittymäsi pikku hiljaa sinulle sopivalla kuukausimaksulla. Ostorahoitukseen et tarvitse vakuuksia etkä takaajia.

Santanderin Ostorahoitus on kortiton rahoitustuote, jossa on kiinteä korko ja kuukausierä. Näin tiedät aina etukäteen, minkä verran maksat kuukaudessa ja koska olet maksanut investointisi kokonaan.

Voit käyttää Santander Ostorahoitusta joustavasti juuri tarvitsemallesi summalle, eli sen avulla voit rahoittaa myös osan kaukolämpöliittymäsi hankinnasta. Luoton määrä voi olla 1 000-20 000 euroa ja takaisinmaksuaika 60-120 kuukautta.

Santander Ostorahoituksen hakeminen

Voit hakea ennakkopäätöksen etukäteen, sillä se ei sido sinua mihinkään eikä edellytä ostamista. Valitse tarpeeksi suuri lainasumma, jotta se kattaa joko hankintasi koko hinnan tai tarvitsemasi osuuden kaukolämpöliittymän kokonaishinnasta. Autamme mielellämme rahoituksen suunnittelussa.

Tee hakemus haluamallesi summalle Lempeän verkkosivujen kautta. Hakemuksen tehdäksesi sinun täytyy tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla. Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Vahvistamme sinulle lopullisen lainasumman sopimuksen teon yhteydessä.

Tutustu Ostorahoitukseen »

 

Ota yhteyttä kaukolämpöasioissa: 

Ossi Pöyry
Myyntipäällikkö
010 2104241