Koti > Lempeä Lämpö

Lempeä Lämpö

Järvisuomalainen kaukolämpö pitää pientalot, taloyhtiöt sekä erilaiset toimitilakiinteistöt varmasti lämpimänä.

Lempeä Lämpö on Järvi-Suomessa tuotettua kaukolämpöä. Valitsemalla taloosi, taloyhtiöösi tai kiinteistöösi Lempeä Lämmön varmistat tasaiset lämpöolosuhteet ja lämpimän käyttöveden riittävyyden. Samalla tuet paikallisia yrityksiä, jotka huolehtivat osaltaan Järvi-Suomen elinvoimaisuudesta.

Saat energiatehokkaan, toimintavarman ja vain vähän huoltoa tarvitsevan lämmitysjärjestelmän, johon investoiminen on verraten kustannustehokasta.

Lempeä ilmastoteko​

Valitsemalla Lempeä Lämmön varmistat tasaisen lämpötilan ja lämpimän käyttöveden riittävyyden.

Samalla teet myös ilmastoteon: Lempeä Lämpö on aina tuotettu paikallisessa lämpövoimalassa tehokkaasti ja ympäristöä kunnioittaen. Noin 81 % lämmöstämme on peräisin järvisuomalaisen metsätalouden sivuvirroista eli lähimetsien hukkaenergiasta. Toimitusvarmuuden turvaamiseksi kaikkina aikoina käytämme hakkeen ja pellettien lisäksi hiukan turvetta ja öljyä.

Tietoa kaukolämmön hinnasta

Kun harkitset Lempeä Lämpö -kaukolämpöliittymän hankkimista, saat meiltä ensin varmistuksen että kiinteistösi sijaitsee alueella jossa kaukolämpöverkko on riittävän lähellä.

Saat tarjouksen joka sisältää liittymismaksun eli kaukolämpöliittymän asentamisen ja laitteet sekä tiedon kaukolämmön perusmaksusta sekä vuodenaikojen mukaan vaihtuvasta energiamaksusta eli kausihinnasta.

Ostorahoituksella voit hankkia kaukolämpöliittymän sinulle sopivalla kuukausierällä.

Kaukolämmön energiamaksut eri vuodenaikoina

Hinnat €/MWh. Hinnat sisältävät alv. 24 %. Hinnoittelukaudet
Kevät 66 Kevät 1.4.—31.5.
Kesä 50,50 Kesä 1.6.—31.8.
Syksy 66 Syksy 1.9.—31.10.
Talvi 75 Talvi 1.11.—31.3.

Energiamaksu perustuu lämmön hankinta- ja tuotantokustannuksiin. Käytämme lämmön tuotannossa pääsääntöisesti paikallisia biopolttoaineita.

Lainsäädännöstä tai viranomaisten muista toimenpiteistä lämmönmyyjän lämpölaitostoimintaan mahdollisesti kohdistuvat verot, julkiset maksut ja velvoitteet voivat vaikuttaa energiamaksuun. Jos näitä ei ole pystytty ottamaan huomioon sopimusta tehtäessä, eivätkä ne tule korvatuiksi hintasidonnaisuuksien perusteella, ne otetaan huomioon hintoja lisäävänä tai vähentävänä tekijänä vaikutuksensa mukaan.

Kysy lisää tai pyydä tarjous kaukolämmöstä!

Pyydä tarjous
Yhteyshenkilön tiedot
Haluan että minuun otetaan yhteyttä *

Haluatko tietää lisää Lempeä Lämmöstä?
Ota yhteyttä myyntiimme.

Ossi Pöyry
Myyntipäällikkö
010 2104241