Koti > Ajankohtaista > Yleinen > Lempeän asioint...

Lempeän asiointipalvelu Helmi uudistui helmikuun 1.

Monille Lempeän kaukolämpöasiakkaille tuttu sähköinen asiointipalvelu Helmi uudistui 1.2.2021. Helmin nykyinen versio lakkaa toimimasta 30.4.2021. Uudistettu Helmi sisältää aluksi tärkeimmät, nykyisinkin tarjolla olevat palvelut. Jatkossa Helmi tulee tarjoamaan sinulle yhä parempia ja monipuolisempia palveluita. Muutos tulee edellyttämään toimenpiteitä myös palvelun nykyisiltä käyttäjiltä.

Alla olevasta linkistä pääset uuden Helmi-palvelun etusivulle. Muista, että sinun tulee rekisteröityä uudelleen palveluun käyttäen vahvaa tunnistautumista.


Uuteen palveluun tulee rekisteröityä uudelleen käyttäen vahvaa tunnistautumista, eli pankkitunnuksiasi tai mobiilivarmennetta

Uudessa Helmessä on kiinnitetty entistä enemmän huomiota tietoturvallisuuteen. Ensi kertaa saapuessasi uudistettuun palveluun sinun tulee valita Rekisteröidy ja tunnistautua käyttämällä pankkitunnuksiasi tai mobiilivarmennetta. Sinun tulee rekisteröitymisen yhteydessä valita uusi salasana. Myöhemmin kirjautuminen tapahtuu antamaasi sähköpostiosoitetta ja salasanaa käyttäen. Asiakkuuteesi liittyvät tiedot ovat meillä valmiiksi tallessa, mutta varmistathan tiedot oikeiksi tullessasi ensi kertaa palveluun. Tarkemmat ohjeet kirjautumiseen tulossa pian.

Helmin ulkoasu ja osoite vaihtuivat – vanha Helmi poistuu 30.4.2021

Uudistumisen yhteydessä Helmi sai uuden logon eli tunnuksen ja lisäksi palvelun ulkoasu muuttui. Myös Helmiin kirjautumisen osoite muuttui. Tämä tarkoittaa, että nykyinen palvelu poistuu siirtymäajan jälkeen käytöstä. Uuteen palveluun voit kirjautua 1.2.2021 alkaen. Siirtymäaikana 1.2.-30.4.2021 sekä vanhaan että uuteen Helmiin pääsee kirjautumaan Lempeän verkkosivuilta.

Muutokset koskevat myös laskuja

Kaukolämpölaskut, joiden laskutuspäivä on 1.2.2021 jälkeen, tulevat näkyviin uudessa Helmi-palvelussa. Samalla laskujen ulkoasu muuttuu Helmin uuden ilmeen mukaiseksi. Ennen 31.1.2021 lähetettyjä laskuja voi tarkastella vanhassa Helmi-palvelussa vielä 30.4.2021 asti, jonka jälkeen palvelu poistuu käytöstä. Muuten kaikki Helmiin liittyvät palvelut ovat käytettävissä vain uudessa Helmessä 1.2. alkaen.

Uudistuva Helmi palvelee myös sähkönsiirtoasiakkaita

Helmi-palvelusta löytävät tarvitsemansa Lempeä Lämmön ja Järvi-Suomen Energian sähkönjakeluverkon asiakkaat. Sähkönmyyntiin liittyvien asioiden hoidossa sinua palvelee oma sähkönmyyjäsi.

Onko sinulla kysyttävää Helmi-palvelun uudistuksesta? Ota yhteyttä Lempeän asiakaspalveluun: arkisin klo 8-16 puh. 0800 90990 sekä asiakaspalvelu@lempealampo.fi.