Etusivu > Ajankohtaista > Blogit > Lempeä Älylämpö...

Lempeä Älylämpö lisää asumismukavuutta ja auttaa ennakoimaan ongelmia

Lempeä Älylämpö lisää asumisen mukavuutta.

Lempeä Älylämpö parantaa asukkaiden asumismukavuutta yksilöllisellä ja tasaisella lämmityksellä. Isännöitsijöille ja huoltoyhtiöille Älylämpö tuo kaivatun älykkään avun kiinteistön tilanteen seuraamiseen ja mahdollisten ongelmien havaitsemiseen.

Tasaisempi, miellyttävämpi ja terveellisempi sisälämpötila vuorokauden ympäri. Automaattisesti sääolosuhteisiin mukautuvan, huonekohtaisen lämpövasteen oppivan ja koko lämmitysjärjestelmää tasapainottavan Lempeä Älylämmön monista eduista nautitaan jo nyt esimerkiksi pilottikohteessamme Savonlinnassa. 

Asukkaiden ohella Älylämpö palvelee myös kiinteistön huollosta ja ylläpidosta vastaavia tuomalla kiinteistöön tiedolla johtamisen mallin. Huoneistokohtaisesti asennettavat älytermostaatit on yhdistetty langattoman verkon kautta pilvipalvelimeen, joka mahdollistaa isännöitsijöille ja huoltoyhtiöille kohteiden seurannan etänä selainpohjaisen käyttöliittymän kautta.  

Älylämpö havainnoi mahdollisia ongelmia lämmitysjärjestelmässä  ja auttaa huollosta vastaavia tekemään kohteisiin oikeanlaisia säätöjä oikeaan aikaan. Se, mikä ennen saattoi jäädä ihmissilmältä näkemättä ei enää jää pimentoon. Esimerkiksi taloyhtiön kellarivarastoon auki jäänyt ikkuna hälyttää järjestelmässä välittömästi, kun lämpötila laskee talvella nopeasti. Pahimmillaan vastaava tilanne voisi johtaa pitkittyessään putkien jäätymiseen ja isoon vesivahinkoon. 

Lempeä Älylämmön edut pähkinänkuoressa: 

  • Helppo, vaivaton ja varma tapa kiinteistöjen lämpötilahallintaan
  • Edullinen ja nopea asentaa 
  • Auttaa ennakoimaan huoltoja ja ehkäisemään ongelmia
  • Etäyhteyden avulla kohteiden valvonta vaivatonta mistä tahansa
  • Automatiikan ansiosta aina ajantasainen ja oikea tilannekuva 
  • Pitkällä tähtäimellä energiansäästöä ja parantunutta energiatehokkuutta 

Lue lisää Lempeä Älylämmöstä täältä tai kysy Älylämmöstä minulta.  Autan mielelläni kaikissa Lempeä Älylämpöön liittyvissä kysymyksissäsi!


Myyntipäällikkö
010 2104241
myynti@sssoy.fi
  • Ossi Pöyry

    Kestäviä luottamussuhteita rakentava myyntipäällikkö Ossi vastaa lämpöratkaisujen ja -palveluiden myynnistä. Luonteeltaan avoimena ja rehellisenä hän pyrkii kaikkia osapuolia hyödyttävään lopputulokseen. Hyvät asiakaskohtaamiset ja ratkaisujen löytäminen tekevät hänen työpäivästään onnistuneen. LVI-insinöörinä Ossia kiehtoo uusien asiakastarpeiden tunnistaminen ja energiaratkaisujen tuotekehitys. Hänellä onkin vuosien kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta energia-alalla sekä uusien lämmitysratkaisujen kehittämisessä ja toteuttamisessa. Ossi on tiimipelaaja myös vapaa-ajalla: jalkapallo kuluu elämään niin pelaajana kuin katsojanakin, ja joskus hän tarttuu myös tennis- tai sulkapallomailan varteen. Mökillä kuuluu rentoutua rantasaunassa hyvien löylyjen äärellä.