Koti > Ajankohtaista > Blogit > Lempeä Älylämpö...

Lempeä Älylämpö lisää asumismukavuutta ja auttaa ennakoimaan ongelmia

Lempeä Älylämpö lisää asumisen mukavuutta.

Lempeä Älylämpö parantaa asukkaiden asumismukavuutta yksilöllisellä ja tasaisella lämmityksellä. Isännöitsijöille ja huoltoyhtiöille Älylämpö tuo kaivatun älykkään avun kiinteistön tilanteen seuraamiseen ja mahdollisten ongelmien havaitsemiseen.

Tasaisempi, miellyttävämpi ja terveellisempi sisälämpötila vuorokauden ympäri. Automaattisesti sääolosuhteisiin mukautuvan, huonekohtaisen lämpövasteen oppivan ja koko lämmitysjärjestelmää tasapainottavan Lempeä Älylämmön monista eduista nautitaan jo nyt esimerkiksi pilottikohteessamme Savonlinnassa. 

Asukkaiden ohella Älylämpö palvelee myös kiinteistön huollosta ja ylläpidosta vastaavia tuomalla kiinteistöön tiedolla johtamisen mallin. Huoneistokohtaisesti asennettavat älytermostaatit on yhdistetty langattoman verkon kautta pilvipalvelimeen, joka mahdollistaa isännöitsijöille ja huoltoyhtiöille kohteiden seurannan etänä selainpohjaisen käyttöliittymän kautta.  

Älylämpö havainnoi mahdollisia ongelmia lämmitysjärjestelmässä  ja auttaa huollosta vastaavia tekemään kohteisiin oikeanlaisia säätöjä oikeaan aikaan. Se, mikä ennen saattoi jäädä ihmissilmältä näkemättä ei enää jää pimentoon. Esimerkiksi taloyhtiön kellarivarastoon auki jäänyt ikkuna hälyttää järjestelmässä välittömästi, kun lämpötila laskee talvella nopeasti. Pahimmillaan vastaava tilanne voisi johtaa pitkittyessään putkien jäätymiseen ja isoon vesivahinkoon. 

Lempeä Älylämmön edut pähkinänkuoressa: 

  • Helppo, vaivaton ja varma tapa kiinteistöjen lämpötilahallintaan
  • Edullinen ja nopea asentaa 
  • Auttaa ennakoimaan huoltoja ja ehkäisemään ongelmia
  • Etäyhteyden avulla kohteiden valvonta vaivatonta mistä tahansa
  • Automatiikan ansiosta aina ajantasainen ja oikea tilannekuva 
  • Pitkällä tähtäimellä energiansäästöä ja parantunutta energiatehokkuutta 

Lue lisää Lempeä Älylämmöstä täältä tai kysy Älylämmöstä minulta.  Autan mielelläni kaikissa Lempeä Älylämpöön liittyvissä kysymyksissäsi!


Lempeä Myynti palvelee sinua kaikissa kaukolämmön saatavuuteen ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissäsi.